Heel hoog op onze bucketlist: een keertje alles proeven bij restaurant De Vrouw met de Baard in Amsterdam! Carl en Mas koken heel eigenzinnig en je proeft hun connectie met de Oost in hun gerechten. Ze zijn geïnspireerd door hun Indische en Molukse roots en de diversiteit van lokale producten die groeien en bloeien rondom Amsterdam en hun stadstuin.

Carl en Mas ontmoetten elkaar tien jaar geleden en vanaf dat moment droomden zij samen van een eigen restaurant, een tijdloze plek ergens tussen Brooklyn en Bali. Een huiskamer waar iedereen zich thuis voelt. Waar de muziek soms net even iets te hard staat, waar niet alles volgens de regels gaat want bij De Vrouw met de Baard is alles net even anders en daar zijn ze trots op.

Het restaurant is nog niet open voor regulier bezoek, maar wél voor private dining en er zullen binnenkort speciale events worden georganiseerd.

Tot die tijd: koop en proef hun eigen gemaakte sambal en luister naar de Vrouw met de Baard playlist om alvast in de sfeer te komen.